Praktisch

 

Tip 1
Daar de gevoelstemperatuur tijdens het rijden lager ligt dan de effectieve buitentemperatuur, raden wij aan om uw kledij aan te passen. Verder kan het dragen van een (zonne-) bril bijdragen tot een beter rijcomfort! Korte mouwen en shorts, alsook slippers en hoge hakken zijn af te raden
Tip 2
Neem tijdens de scootertocht af en toe de tijd om te stoppen voor een korte pauze bijv. voor een versnapering en/of om een drankje te nuttigen. Er is doorgaans tijd genoeg om de volledige route te volgen en op tijd weer veilig terug te komen.
Tip 3
Wij hebben veel aandacht besteed aan het maken van mooie routes. Vraag hiernaar ! Deze zijn gratis en zorgen ervoor dat U op een makkelijke en aangename manier een mooie tocht kunt maken via leuke wegen met mooie uitzichten. Ook kunnen wij u adviseren waar het leuk is om een tussenstop te maken.
Tip 4
Neem een fotocamera mee ! Zo kunt U deze leuke dag vastleggen en nog eens terugzien. Zo kunnen wij van U en uw medehuurders een leuke (groeps) foto maken.
Tip 5
Voor kinderen tussen 2 en 6 jaar hebben wij kinderzitjes te huur (10 euro). Deze kunnen wij voor vertrek monteren, zodat U uw kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kunt meenemen.
Tip 6
U kunt bij ons een rieten mand huren (15 euro) die wij voor vertrek kunnen monteren op de scooter. Zo heeft U extra bagageruimte voor onderweg, voor bijvoorbeeld drank en etenswaar. 
Tip 7
Gebruik bij afslaan of verandering van weghelft altijd de richtingaanwijzer.
Tip 8
Bij rijden in groepsverband raden wij aan om achter elkaar te rijden met voldoende tussenruimte. Zo heeft men voldoende ruimte om uit te wijken wanneer de bestuurder voor zich plotseling remt. Voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers vragen wij de bestuurders om in de groep te blijven rijden en elkaar niet in te halen

scooterverhuurlimburg retroscooter jlemmens

 
scooterverhuurlimburg geen borg scooterverhuurlimburg gratis routekaart scooterverhuurlimburg geen helm

voor scooterverkoop kijk op

WWW.SCOOTERVERKOOPLIMBURG.NL

 

    

 

 vvvzuidlimburg  vvvmaastricht  rdw logo  

 

Copyright 2019 - Scooterverhuurlimburg.nl

Locaties: De Valkenberg 10 te Valkenburg - Ambyerstraat Noord 152 te Maastricht
Tel. 043-7114300 Email. info@scooterverhuurlimburg.nl
scooterverhuurlimburg is onderdeel van HASERA BV KvK : 74501194 Rabobank : 1758.78.056 IBAN : NL74 RABO 0175 8780 56 BIC : RABONL2U
Btw : NL167165586B01

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat.
Scooterverhuurlimburg sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook,
voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.